Ritat lite igen c:

 

Från i Lördags!

I Lördags åkte jag Mamma och Malin in till Nova. Jag fick ju ett presentkort på hööks i julklapp så gick in där lite. Jag behövde nya ridskor, och chaps. Men såklart passade inga chaps mig, vuxenstorlek var för stort och barnstorlekarna var för små. Så de fr bli nästa gång :/
 
Jag hittade ett par ridskor med typ dragkedja där framme som jag gillade. Sen hittade jag också ett par mörkblå ridbyxor som jag kollat på på hööks hemsida. Jag har ju typ bara ett par ridbyxor som jag använder så jag köpte de blåa. Köpte också lite ridstrumpor eftersom de försvinner lite då och då :P
 
Vi tänkte också på att kanske köpa sporrar. Men asså, jag vet inte om jag är redo för att rida med det änns... såå det får bli att köpa det senare istället. Hehe c:
 
 

Letar, letar och letar...

Går typ in 10 gånger om dagen för att kolla om det finns någon bra medryttarhäst, men det känns som det är helt omöjligt. Ger snart upp asså, har letat typ sen i sommras.
Alla som är bra finns antingen typ vid helsingborg eller någon annan stans i tjotaheiti :c
 
 

Varför det är så jobbigt med kläder...

Det är jättejobbigt att handla kläder för mig efter som jag är så kort.
 
Man går in i en affär, ser massa fina tröjor och allt möjligt i vuxenstorlekarna, går och tittar lite där. Ser att allt är förstort och tvingar sig vidare till barndelen... Alltså synen där, rosa, paljetter, mussepiggtryck och annat sånt. Alltså, vilken normal 13 åring har på sig sånt tror de? Jag vill väll inte gå runt i en rosa mussepiggtröja bara för att jag är kort liksom?
 
De kan väll ha "snygga" kläder för oss kortare också? Typ en del i affären med mindre kläder som ändå inte är till för typ 7-10 åringar? De finns faktiskt sånna som mig som inte har över storlek 170. Åh, blir så arg, hehe xD
 
Liksom kolla:
 
Liksom, vill man ha de till höger eller vänster, ja ni ser själv.

New england style

Står inte ut med mitt tråkiga stökiga rum längre. Det finns inget personligt alls med det, en säng, ett skrivbord, en byrå och en hylla. Blev sugen på att göra om det och söktde därför runt lite på google. 
 
Jag gillar när det är lite sädär, vitt, ljusa pastelliga färger, gamla lite slitnare möbler och stilrent fast endå mysigt typ.Jag hittade en jätte fin stil som passar perfekt, den är så himla snygg asså! :D Den heter New England (klicka för att se bilder)
 
Jag gjorde typ en skiss på mitt rum om hur jag vill de ska se ut. Den blev ganska kluddig och klöskig men jag ritade bara allt som poppade upp i mitt huvud på typ 5 min. 
 
Tänkte typ, vit träpanel på en vägg. Tänkte ha kvar mina gamla möbler som hyllan, skrivbordet, byrån och sängen. Vill gärna måla sängen vit. Massor av kuddar, fårskin och gröna växter :D
Det ska vara vitt men med lite ljusblått och kanske lite silver eller någon annan metallig färg. Men inte massa olika färger utan håller mig till det. 
 
Vill också ut på loppis för att kanske hitta lite gamla föremål som jag kan använda :)
 
 

Julafton

 
Vi firade jul hemma hos farmor och farfar den 23 och hos mormor och morfar den 24. Det var jättemysigt men jag saknade snön. Det blir inte samma julkänsla utan snö :(
 
Vi tog mer vår nya kamera (canon eos 600d) som vi fått som julklapp i förväg av pappa. Majja, mormor och morfars tjockiskatt hade fått en rosett av rött band om halsen :3
 
Jag fick många fina julklappar som:
- 500 kr av farmor och farfar
- 500 kr av mormor och morfar
- 1 precentkort på hööks på 500 kr
- 1 precentkort på Nova på 500 kr
- Örhängen
- En bok som heter "Beautiful creatures"
- En pyssel och sy bok. Som http://www.underbaraclaras.com/ har skrivit.
- Skidhjälm och andra skidsaker, som underställ och strumpor.
- En bok som heter "teckna ansikten" som jag lev jätteglad över eftersom jag suger på att rita människor.
 
Jag känner mig rik nu, hehe. Hade redan typ 1000 kronor och nu har jag ju 2000 med julklappspengarna ;D Fast jag har ju 1000 sammanlagt på precentkorten. Jag har inte bestämt mig för något jag ska spara till eller köpa, jag har ju kameran nu. Kanske får spara ihop så jag kan betala ett till fenixläger nästa år eller något x)
 
 
 

Skolan

Sitter just nu i hemkunskapssalenoch jobbar med teknik... :)
Har kollat lite på film med cornelia, hehe. Här är det mycket jobb asså. Men filmen heter Colombiana, än så länge är den bra men den blir nog bara bättre, mohoh.
 
Pappa krev precis på Facebook att kameran är påväg! Den kommer typ imorron! :DD 
 

SÅ GLAD! :DDD

WIIIIIE!! Har beställt en canon eos 600d! SÅ JÄVLA GLAD NUU HAHAHAH :DD 
Kan inte vänta på att den ska komm! 

Malin har klippt håret!

 

Ritat

 
 
Idag har jag bara varit hemma och latat mig hela dagen, så har inge att berätta. Testar att skriva ett blogginlägg ifrån samsungen. Ritade hästen åvanför för en stund sedan, typ någon seriehäst aktig mojjo. 
 
Nu ska jag snart  sova så jag orkar upp imorron c:

Joppe♥

 
Idag är det exakt 2 år sedan världens bästa kanin dog.
Saknar min vita fluffboll... D:

Första snön!

 
Ja äntligen, mihih :3 Har verkligen längtat efter snön, inte samma julkänsla annars. Det är också jättekul att fota, lite svårt bara med allt vitt. Själv gillar jag när det är lite för vitt på snöbilder, vad tycker ni? :)
 
Just nu sitter jag och redigerar bilder med julmusik på högsta ljud inne ifrån vardagsrummet. Mysigt! 
Funderar på att göra en ny lite vintrig header c:
 

December bilder med Malin...